top of page

people

 

Grayfield’s core team bestaat uit Meike, Clari en Igor. Met samen 50 jaar ervaring in de gebouwde omgeving, heeft Grayfield diepgaande kennis en ervaring in vastgoed ontwikkeling.

 

Ook heeft Grayfield een uitgebreid netwerk zodat we voor elk project het juiste team uit kunnen kiezen en in kunnen zetten.

 

 

Igor is Grayfield’s dealmaker en creatieve brein. Hij zet concepten op, bouwt business cases en ontwikkelt vastgoed projecten voor eigenaren en huurders.

 

Zijn expertise ligt vooral in het creëren en uitvoeren van nieuwe concepten voor bestaande gebouwen en locaties. Creatieve oplossingen voor complexe situaties.

 

Igor heeft in verschillende capaciteiten voor de gemeente Amsterdam gewerkt. Ook werkte hij bij BAM als ontwikkelaar. Hij is een van de bedenkers en oprichters van Novanta, een 90 dagen pop-up hotel in Toscane.

 

I love it when a plan comes together!

Hannibal Smith, The A-team 

 

igor@grayfield.nl

0031 6 50 81 29 96

 

 

Clari is Grayfield’s trendspotter en analist. Met haar kritische mindset, structureert Clari ideeën en concepten tot uitvoerbare plannen.

 

Clari inspireert de mensen waarmee ze samenwerkt door het contrast dat bestaande gebouwen kunnen bieden als ze gecombineerd worden met nieuwe, onverwachte functies en architectuur.

 

Clari heeft 15 jaar gewerkt als project en ontwerp manager bij Arup, een internationaal consultancy bureau voor de gebouwde omgeving, allereerst vanuit Londen en daarna vanuit Amsterdam. Zij is daardoor in staat spannende plannen in realiteit te vertalen.

 

Clari heeft ShibShib opgezet, een bedrijf dat handgemaakte producten in beperkte oplagen ontwikkelt. ShibShib haalt haar producten uit Noord Afrika.

 

clari@grayfield.nl

0031 6 23 81 12 88

 

 

Meike is Grayfield’s builder. Met haar gedreven energieke werkwijze en oog voor detail zorgt zij dat projecten ook daadwerkelijk binnen de gestelde uitgangspunten worden gerealiseerd.

 

Hierbij heeft zij aandacht voor het bouwen aan constructieve relaties wat het eindresultaat ten goede komt. Alleen ga je sneller, samen kom je verder.

 

Het geeft een kick als het lukt om wat vooraf ingeschat werd als een onmogelijke opgave op een creatieve out of the box-manier toch met het team te realiseren. Meike heeft in de afgelopen 15 jaar als consultant/projectmanager in de commerciële en publieke sector gewerkt voor zowel investeerders/gebouweigenaren als gemeenten.

 

Deze ervaringen hebben haar gevormd tot een allround projectmanager die als spin in het web alle touwtjes aan elkaar knoopt en bij zowel overheden als private partijen haar weg kent om procedures soepel te laten verlopen.   

 

meike@grayfield.nl

0031 6 16 81 66 75

 

bottom of page