top of page

People

 

Grayfield’s core team bestaat uit Meike en Igor. Met samen 50 jaar ervaring in de gebouwde omgeving, heeft Grayfield diepgaande kennis en ervaring in vastgoed ontwikkeling.

 

Ook heeft Grayfield een uitgebreid netwerk van partners zodat we voor elk project het juiste team uit kunnen kiezen en in kunnen zetten. Grayfield staat daardoor ook altijd open voor nieuwe samenwerkingen!

Igor is Grayfield’s dealmaker en creatieve brein. Hij zet concepten op, bouwt business cases en ontwikkelt vastgoed projecten voor eigenaren en huurders. Zijn expertise ligt vooral in het creëren en uitvoeren van nieuwe concepten voor bestaande gebouwen en locaties: creatieve oplossingen voor complexe situaties.

 

Igor heeft bij verschillende bedrijfsonderdelen van de gemeente Amsterdam gewerkt. Ook werkte hij bij BAM als ontwikkelaar. Hij is een van de bedenkers en oprichters van Novanta, een regeneratieve experience hotel in Toscane.

 

I love it when a plan comes together!

Hannibal Smith, The A-team 

 

igor@grayfield.nl

0031 6 50 81 29 96

linkedin.png
Scherm­afbeelding 2023-12-14 om 16.32_ed

Meike is Grayfield’s builder. Met haar gedreven energieke werkwijze en oog voor detail zorgt zij dat projecten binnen de kaders en gestelde uitgangspunten worden gerealiseerd. Hierbij heeft zij aandacht voor het bouwen aan constructieve relaties wat het eindresultaat ten goede komt. Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Het geeft een kick als het lukt om wat vooraf ingeschat werd als een onmogelijke opgave op een creatieve out of the box-manier toch met het team te realiseren. Meike heeft in de afgelopen 15 jaar als consultant/projectmanager in de commerciële en publieke sector gewerkt voor zowel investeerders/gebouweigenaren als gemeenten.

 

Deze ervaringen hebben haar gevormd tot een allround projectmanager die als spin in het web alle touwtjes aan elkaar knoopt en bij zowel overheden als private partijen haar weg kent om procedures soepel te laten verlopen.   

 

meike@grayfield.nl

0031 6 16 81 66 75

linkedin.png
Scherm­afbeelding 2023-12-14 om 16.32.50.png

Grayfield werkt met veel partners samen om de randstad een mooier en bijzonderder plekje te maken. Op de project-pagina staan alle partners verbonden aan de projecten. 

Nikkessen Projects.png
elephant_architecture_logo.jpeg
Sandenburg logo.png
vink-bouw-logo.png
image.png
SPACE+MATTER+Logo_TAGLINE.png
bottom of page